2 –
3 porcie
30 minút
30 minút
Budeme potrebovať:
400
g húb (200 g hlivy + 200g šampiňónov)
cibuľa
mletá
červená paprika
100 –
150 ml ryžovej smotany
hrsť
mrazeného hrášku
kolienka
olej
voda
soľ
Postup:
Kolienka
alebo inú cestovinu uvaríme podľa návodu.
Šampiňóny
nakrájame na kocky a hlivu na pásiky. Opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu
na oleji a po 3 minútach pridáme aj huby. Restujeme 5 minút, posolíme,
pridáme polievkovú lyžicu červenej papriky a zalejeme trochou vody. Dusíme
približne 10 minút, potom pridáme ryžovú smotanu, premiešame, pridáme mrazený
hrášok a varíme 5 až 7 minút. Podľa potreby dosolíme a podávame s kolienkami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára