20 minút
Na jeden burger budeme potrebovať:
žemľu
portobello
hríb
list
ľadového šalátu
koliesko
baklažánu
koliesko
cibule
kečup
sladený stéviou
dijonská
horčica
olej
soľ
zemiakové
hranolčeky na prípravu v rúre
Postup:
Pripravíme
si šalát, paradajky a cibuľu nakrájame kolieska. Nakrájame si aj baklažán,
ktorý na chvíľu poriadne osolíme, potom opláchneme vodou a vysušíme servítkou.
Očistíme portobello a 5 minút z každej strany opražíme. Baklažán
pripravíme rovnako. Obe suroviny môžeme miesto toho aj ugrilovať.
V rúre
pripravíme hranolčeky podľa návodu na obale a pred koncom na mriežke na 5
minút ohrejeme prekrojené žemle, aby schrumkaveli.
Spodnú
časť žemle potrieme kečupom, na to položíme baklažán, list šalátu, koliesko
paradajky, cibuľu a na vrch portobello. Vrchnú časť žemle potrieme
horčicou a zavrieme.
Samozrejme
môžete použiť svoju obľúbenú zeleninu alebo syr, prípadne iné omáčky.
vzdy ked toto vidim som hladna, aj ked nie som hladna :))
OdpovedaťOdstrániť:) tak to som rada neboj spravime si coskoro!!
OdpovedaťOdstrániť